Jadran – Jadran Carine 15:11

(6:1, 1:4, 4:0, 4:6)

Šibenik – Bazen Crnica. Utakmica 7. kola Regionalne lige.

Jadran: Marcelić, Burić (3), Marinić Kragić (3), Čagalj (1), Butić, Pejković (1), Bukić (1), Tomasović (1), Delić (1), Dobud (2), Šetka (1), Dužević (1), Anić, Zović.

Jadran Carine: Đurović, Porter, Vučurović, Vukićević (2), Vujović (1), D. Radović (5), Stevović (1), Gardašević, Muscat (2), Sladović, Čaraj, V. Radović, I. Radović, Vos.

Igrač više: Jadran 4 od 5, Jadran Carine 3 od 7

Peterci: Jadran 2 (2), Jadran Carine 2 (2)

Ovo je bio doslovno jadranski derbi. Hrvatski protiv crnogorskog Jadrana, ali bila je to rezultatski jednosmjerna ulica. Tu i tamo, u nekoliko navrata, Crnogorci su pokazali “znakove života”, ali nisu bili ni blizu bodova.

Splitski je Jadran, naravno, morao ozbiljno odraditi zadatak, a već nakon prve četvrtine rezultat je bio 6:1. Uspjeli su Crnogorci doći na minus jedan kada je Jovan Vujović zabio u situaciji s igračem više za 6:5, no to je bilo sve. Uslijedila je strašna serija Splićana koja je okončana tek početkom četvrte četvrtine kada je Marin Tomasović postigao gol za 12:5. I tu je jasno bio kraj. U završnici uz dosta opuštanja i čekanja “zadnjeg sučevog zvižduka” crnogorska momčad je smanjila donekle zaostatak na konačnih minus četiri.

U petak od 20.45 Jadran igra protiv Jug Adriatic osiguranja.