Jug Adriatic osiguranje – Jadran 14:11
(3:2, 3:2, 5:5, 3:2)
Šibenik – Bazen u Crnici. Utakmica 8. kola Regionalne lige.
Jug AO: Popadić, Burđelez, Fatović (6), Zvono, Joković (4), Vukojević, Biljaka, Lazić (1), Kržić, Kakaris (2), Grgurević, Žuvela (1), Jurišić, Mozara.
Jadran: Marcelić, Burić (1), Marinić Kragić (1), Čagalj, Butić, Pejković (2), Bukić, Tomasović, Delić, Dobud (1), Šetka, Dužević (2), Anić, Zović (4).
Igrač više: Jug AO 8 od 14 Jadran 4 od 17
Peterci: Jug AO 2 (1), Jadran 3 (2)
U utakmici osmog kola Regionalne lige Jug Adriatic osiguranue je pobijedio Jadrana 14:11.
Već u prvom napadu Dobud je izborio peterac, ali nije ga realizirao Jerko Marinić Kragić. Bila je to prilika Jadranu da krene s “plusom”, no umjesto toga razigrali su se Dubrovčani i poveli 2:0 golovima Žuvele i Fatovića.
Prvi je gol za Splićane zabio Zović, a potom i Pejković i jadranaši su izjendačili na 2:2. Uslijedio je period bolje igre jugaša koji se protegao do dvije minute prije kraja druge četvrtine kada su golom Franka Lazića poveli 6:3. Na minus dva pred odlazak na poluvrijeme smanjio je Zović.
Nastavio se taj ritam, dva – tri gola viška za momčad iz Dubrovnika. Jadran više nije uspijevao ozbiljnije zaprijetiti. Prednost je narasla na plus četiri kada je Maro Joković zabio za 13:9 dvije minute i 44 sekunde prije kraja.