Vouliagmeni – Jadran 13:12
(3:2, 4:3, 2:3, 4:4)
Vouliagmeni: Tzortzatos, Chalyvopoulos (3), Kastrinakis, Kalogeropoulos (3), Troulos (2), Nikolaidis (1), Papasifakis (2), Woodhead (1), Alafragkis (1), Almyras, Kourouvanis, Farmer, Andreadis.
Jadran: Marcelić, Burić (2), Marinić-Kragić (1), Čagalj (1), Butić (2), Pejković, Bukić (1), Zović (1), Delić (1), Dobud (3), Šetka, Tomasović, Anić.
Igrač više: Vouliagmeni 4 od 10, Jadran 7 od 11
Peterci: Vouliagmeni 2 (2), Jadran –


U jako bitnoj utakmici za plasman na Final Eight Lige prvaka Jadran je u gostima izgubio od Vouliagmenija 13:12.
Nije da Jadran nije imao prilika, nakon prve dvije četvrtine igrač više splitske momčadi bio je samo tri od devet… U obrani su bili agresivni, pokušali u početku s presingom, ali Grci su uspijevali pronaći put do mreže, dva puta iz peterca i na poluvrijeme otišli sa solidnih 7:5.
Odmah na početku treće četvrtine prekrasnom akcijom za Marina Čaglja Jadran je smanjio na 7:6, a nakon još tri minute na 7:7 je bombom izjednačio Burić. Bilo je gusto, pet minuta do kraja Butić je smanjio na 11:10, sve je bilo otvoreno. Ipak, presudio je Nikolaidis golom za 13:11 minutu prije kraja.
– Nismo našli način kako zaustaviti centre Vouliagmenija. Oni su odigrali jako dobru utakmicu. Kada smo bili u šansi izjednačiti, imali smo i malo nesreće – zaključio je trener Jadrana Jure Marelja.