Gruzijski prvak osvojio je prve ovosezonske bodove u Ligi prvaka. U utakmici 13. kola A skupine, Dinamo je u Tbilisiju pobijedio splitski Jadran 12:11.

U Tbilisiju su se i pripremali za gostovanje Jadrana, slutili, silno željeli u tom susretu osvojiti barem bod. Njihov prvi. Na koncu su im pripala sva tri, pred punim tribinama, navijačima s trubama, zastavama i silnim veseljem, te čestitanjima nakon susreta. Kako je to rekao srpski trener gruzijskog prvaka za kamere LEN TV – “Ovo je prije svega momcima nagrada za sav uloženi trud, rad i treninge tijekom sezone, pa da ipak ne završe sezonu bez boda.”

Jadran je u glavni grad Gruzije došao bez Harkova, Bukića i Dobuda, što se sve poprilično osjetilo. Vratar Marcelić nema ove sezone više pravo nastupa za Jadran jer je početkom sezone nastupao pod kapicom Mladosti. Sredinom utakmice su Splićani ostali zbog tri osobne bez Stojanca, malo kasnije i bez Butića, što je smanjilo i rotacije… Uz sve, realizacija igrača više je bila vrlo loša (2-8), s napomenom da su ta dva jedina gola s brojčanom prednosti postignuta tek u zadnjoj četvrtini. Nakon tri dionice je realizacija bila 0-6.

U zadnjem kolu će Dinamo ugostiti Olympiacos, dok će naš Jadran biti domaćin Barceloneti trenera Elvisa Fatovića. (HVS)