Mornar Brodospas – Jadran 7:16 (1:2, 3:5, 2:5, 1:4)

Split – Bazen u Poljudu. Bez gledatelja:

Suci: Leo Kuzmanić, Joško Prančić.

Mornar Brodospas: Kordić, R. Akrap (1), Hrvatić (1), Vrdoljak, Solje (1), Jakovčević, Buzdovačić, D. Akrap (2), D. Butić (2), Uvodić, Božan, Carev, Pavić, L. Dužević.

Jadran: Podrug, Burić (3), Marinić-Kragić(2),  Bego, Z. Butić (2), Pejković, Milardović (2), Dodoja, Bušelić, Delić (2), Šetka (2), Dužević (2), Čelar, Radan (1).

Peterci: Mornar BS 1 od 2, Jadran 3 od 4

Igrač više: Mornar BS 1 od 6, Jadran 4 od 9

U prvoj utakmici četvrtfinala Prvenstva Hrvatske Jadran je protiv Mornar Brodospasa kao formalni gost bio uvjerljiv i na koncu pobijedio .

Prvi gol na utakmici zabio je Anđelo Šetka u petoj minuti susreta kada je Jadran poveo 1:0, a nakon prve četvrtine rezultat je bio 2:1 za Jadran. U prvoj minuti druge četvrtine na 2;2 izjednačio je Roko Akrap.

Potom je uslijedila „serija“ jadranaša, otvorio ju je Antonio Dužević pogotkom za 3:2, a potom su zabili Burić, Radan te opet Burić za već veliku prednost 6:2.

U trećoj minuti treće četvrtine Mornar je uspio golom Gorana Solje smanjiti na 7:5, doći opet na samo minus dva, ali bilo je to najviše što su se uspjeli približiti, otišao je Jadran na 10:5 pa na 12:6 s koliko ušlo u zadnju četvrtinu susreta. Na kraju je rezultat 16:7 što odražava i razliku u kvaliteti dviju momčadi.