Neizvjesna i napeta utakmica održala se na Poljudu koja je opravdala očekivanja. Derbi koji je pokazao jako dobar vaterpolo i izjednačenu igru dva velika Hrvatska vaterpolo kluba.

U prvoj četvrtini Jadran je poveo pogotkom Fatović, (1:0), ali gosti iz Dubrovnika su izjednačili, Lazić (1:1), pa došli do vodstva pogotkom Cabanas (1:2). Druga četvrtina završila je s dva gola prednosti za Jug koju su zadržali sve do tri i pol minute prije kraja treče četvrtine (7:5). U zadnju četvrtinu ušli su neodlučeno, s dva gola Đure Radovića Jadran izjednačio na (7:7).
Četvrta četvrtina bila je neizvjesna i puna preokreta. Odmah na početak zadnje dionice Jadran je poveo s dva gola prednosti, prvo pogotkom Luke Bukića, a potom i Đure Radovića iz peterca za (9:7). Rino Burić je smanjio prednost Jadrana na (9:8), te izjednačio za (9:9). Loren Fatović je ponovno doveo u prednost Jadran (10:9), a Burić opet izjednačio.
Čagalj s igračem više pogodio je mrežu Juga za (11:10), međutim samo pola minute kasnije, upravo Čagalj je napravio prekršaj za peterac koji je za Jug izveo Rino Burić.
Nakon završetka utakmice s rezultatom (11-11), odigrali su se peterci u kojem je Jug bio bolji te je utakmica završila rezultatom (12-14) za Jug Dubrovnik.

Jadran Split – Jug AO 12:14 (2:2, 2:4, 3:1, 4:4, peterci 1:3).

Premier Regionalna liga, 2. kolo poretka od 1. do 3. mjesta.

Split, bazen u Poljudu.

Gledatelja: 400

Suci: Dragan Štampalija (Šibenik) i Tomislav Copić (Šibenik), supervizori: Milivoj Bebić (Split) i Luko Vuletić (Dubrovnik)

JADRAN SPLIT: Anić (obrane 6), Čagalj (1), Marinić Kragić, Biljaka (1), Butić, Pejković, Bukić (3), Kharkov, Radović (4), Vrlić, Fatović (3), Dužević, Marcelić, Radan. Trener: Jure Marelja

JUG ADRIATIC OSIGURANJE: Popadić (obrane 11), Prkoča, Djerković (1), Lazić (1), Joković (1), Vukojević, Daube, Cabanas (2), Kržić, Burić (6), Grgurević, Žuvela (2), Jurišić, Mozara (1). Trener: Vjeko Kobešćak

Peterci: Jadran 1/1, Jug Adriatic osiguranje 1/2.

Osobne pogreške: Jadran 17, Jug Adriatic osiguranje 17.

Igrač više: Jadran 4/16 (25%), Jug Adriatic osiguranje 5/15 (33%).