Jug AO – Jadran Split 12:10 (3:3, 5:2, 3:2, 1:3)
Zagreb – Bazen na Savi. Bez gledatelja.
Suci: Dragan Štampalija (Šibenik) i Andrej Franulović (Rijeka).

Jug Adriatic osiguranje: Popadić (13 obrana), Obert, Fatović (6), Lončar (1), Kržić, Garcia (2), Tomasović, Merkulov (1), Papanastasiou, Žuvela, Benić (2), Obradović, A. Vukojević, I. Vukojević. Trener: Vjekoslav Kobešćak.

Jadran Split: Podrug (4 obrana), Burić, Marinić Kragić (4), Bego (1), Butić, Pejković, Milardović, Stojanac, Radan, Delić (3), Šetka (1), Dužević (1), Čelar, Zović. Trener: Mile Smodlaka.

Igrač više: Jug AO 11/4, Jadran (ST) 13/7.
Peterci: Jug AO 1/1, Jadran (ST) 1/1.

U polufinale Regionalne vaterpolske lige Jug Adriatic osiguranje bio je bolji od Jadrana rezultatom 12:10. U prvoj dionici susreta rezultat je bio izjednačen, a Jadran je djelovao jako dobro. No, s druge je strane jednu od najboljih utakmica u sezoni odigrao Loren Fatović, zabio je ukupno šest pogodaka, a predvodio je svoju momčad u drugoj dionici kada su se jugaši odlijepili na 8:5. Taj osmi gol Fatović je postigao u zadnjoj sekundi četvrtine, iz ne baš jednostavne situacije… S dva gola zaostatka u nastavku Jadran bi imao kudikamo bolju poziciju, no nekako je baš taj gol prelomio da susret ode sasvim na stranu dubrovačke momčadi.

U zadnjoj četvrtini Jadran je polako topio zaostatak, ali bilo je premalo vremena za preokret.

Ukupno, dobra igra splitske momčadi, presudilo je nekoliko detalja koji u nekoj drugoj utakmici mogu otići i na stranu Jadrana.