Oradea – Jadran 8:18

(1:4, 2:4, 3:5, 2:5)

Split – Bazen u Poljudu. Gledatelja: 100.

Suci: Stavridis (Grčka), Bouchez (Francuska)

Oradea: Bracocevik, Asanović (2), Kovats (1), Ilisie, Szabo, Luncan, Popoviciu (1), Šakenov (1), Colodrovschi (1), Dobre, Czenk (2), Remes, Abrudan.

Jadran: Podrug, Burić (1), Marinić-Kragić (2), Čagalj (2), Z. Butić, Pejković (2), Bukić (1), Janković (1), Delić (6), Stojanac (1), Šetka (1), Dužević (1).

Peterci: Oradea – , Jadran 1 (1)

Igrač više: Oradea 1 od 8, Jadran 6 od 9.

Bez ikakvih problema Jadran je odradio posao protiv Oradee, konačni rezultat 18:8, a Konstantin Harkov i Nikša Dobud, dva velika pojačanja, su utakmicu odgledali s tribina, čuvajući se za izazove koji su pred njima.

Utakmica protiv rumunske momčadi nije ponudila nikakvu rezultatsku neizvijesnost, vajla istaknuti čak šest golova Marina Delića, koji ove godine igra s puno više samopouzdanja, osokoljen novim suigračima i on se digao na razinu više. Svoju su priliku iskoristili i „tići” sa Zvončaca, Robert Stojanac i Vito Janković su zabili po gol.

Ždrijeb play-off runde na rasporedu je sutra, a mogući protivnici su OSC Budapest, zagrebačka Mladost te Savona.

– Prioritet u ovoj utakmici je bio da igraju mlađi igrači i oni koji su imali manju minutažu. I da se netko ne ozlijedi. U srijedu igramo protiv Mladosti, onda u subotu prvu utakmicu play-offa za ulazak u Ligu prvaka, svaki odmor je bitan – rekao je trener Jadrana Mile Smodlaka.

Što očekivati dalje?

– Muči me ta utakmica protiv OSC-a koju smo u Podgorici izgubili, sve smo utakmice igrali dobro osim možda pet – šest minuta protiv tih Mađara i to me muči. Strah me da se to ne ponovi, ali ovo sada izgeda puno bolje. Plan ispunjavamo, igra nam se diže i meni je kao treneru to najbitnije. Koliko god ovo dobro sada izgleda, možemo mi još bolje.