Jadran – Primorac 20:16

(5:4, 7:3, 4:3, 4:6)

Split – Bazen u Poljudu. Gledatelja: 100.

Suci: Bura (Hrvatska), Mijanović (Crna Gora).

Jadran: Anić, Burić (4), Zović, Krapić (1), Z. Butić (2), Pejković (1), Power (1), Vrdoljak (2), Visković (1), Delić (4), Šetka (3), Dužević (1), Sučić, Bego.

Primorac: Isljamović, Drašković (4), Vukasović, Gopčević (3), Mačić (1), Sekulić, Stanojević, Vukotić, Perković (2), Milić (1), Matković (4), Kljaić, Ćetković, Raichel (1).

Peterci: Jadran 3 (4), Primorac 3 (3)

Igrač više: Jadran 8 od 14, Primorac 7 od 12.

Rezultat neobičan, ali bila je to utakmica u kojoj je Jadran bez problema stigao do novih bodova u 3. kolu Triglav A1 Regionalne lige. U prvoj su se četvrtini gosti još kako – tako držali, no nakon dvije četvrtine na semaforu je bilo 12:7 za domaću momčad. Do kraja susreta jadranaši su lako održavali prednost.

Nova utakmica na rasporedu je u ponedjeljak u 19 sati kada u prvom kolu Lige prvaka u Split stiže europski viceprvak Olympiacos. Grčki prvak prije nekoliko je dana osvojio Superkup pobijedivši Vouliagmeni i puni samopouzdanja dolaze na Poljud. Prilika je to splitskim navijačima da napune tribine i nose vaterpoliste sa Zvončaca prema prvoj pobjedi u skupini Lige prvaka u novoj sezoni.