Jug Adriatic osiguranje – Jadran 14:11
(3:5, 5:2, 3:2, 3:2)
Zadar – Superkup Hrvatske.
Jug Adriatic osiguranje: Popadić, Burđelez, Fatović (2), Zvono, Joković (4), Vukojević, Biljaka (1), Lazić (2), Kržić (1), Kakaris (2), Grgurević (2), Žuvela, Jurišić, Mozara.
Jadran: Marcelić, Burić (1), Marinić-Kragić (3), Čagalj, Z. Butić, Pejković, Bukić, Tomasović, Delić (1), Dobud (2), Šetka (3), Dužević (1), Stričević, Zović.
Igrač više: Jug Adriatic osiguranje 5 od 10, Jadran 4 od 11
Peterci: Jug Adriatic osiguranje 1 (1) , Jadran 1 (1)
Superkup u Zadru pripao je Jug Adriatic osiguranju.
Vidjeli smo golovima bogatu prvu četvrtinu, čak osam ukupno, a Jadran je nakon tih osam minuta vodio 5:3. Splitska je momčad kontrolirala rezultat, poveli su 4:2, a onda imali priliku i otići na plus tri s igračem više, no promašio je donedavni jugaš Marin Tomasović. Smanjio je Jug golom Lazića na 4:3, no vratio je Burić jadranaše na plus dva.
Gospari su bolje otvorili drugu četvrtinu i nakon tri minute igre golom Jokovića izjednačili na 6:6. Bilo je potom i 7:7, da bi Jug do prvog vodstva stigao nakon što je za 8:7 s igračem više zabio Lazić. Tim se rezultatom otišlo na poluvrijeme.
Za prvo vodstvo od dva gola za jugaše gol je zabio Joković, bilo je to za 9:7. Jadran je držao priključak, smanjio na 10:9 golom Delića. Imao je Jadran šansu i izjednačiti i ući u potpunom egalu u zadnjih osam minuta, ali udarac Dobuda nije našao put do mreže. I ne samo to, nego su jugaši u kontranapadu preko Kakarisa pet sekunda prije kraja treće četvrtine zabili za 11:9.
A onda je Grgurević zabio za 12:9 četiri desetinke prije isteka prvog napada jugaša u zadnjoj dionici susreta. Da priča ipak ostane otvorena pobrinuo se Dobud fantastičnim golom za 12:10 već u idućem napadu. Ostalo je sedam minuta do kraja i dva gola viška za momčad iz Dubrovnika. Pet minuta do kraja zabio je Marinić-Kragić za 12:11.