Jadran Carine – Jadran 12:10

(3:2, 4:3, 2:1, 3:4)

Herceg Novi – Bazen Instituta Igalo.

Suci: Maro Savinović (Hrvatska), Petar Abramović (Crna Gora).

Jadran Carine: Tešanović, Čagalj (1), Popadić (5), D. Radović, Baničević, Averka (1), Mijušković, F. Gardašević (1), M. Gardašević (1), Spajić (2), Brkić, Petković, Đurović, Vučurović (1).

Jadran: Anić, Burić (1), Zović (2), Krapić (1), Z. Butić (4), Pejković (1), Power, Vrdoljak, Visković (1), Delić, Šetka, Bego, Čelar, Borovčić-Kurir.

Peterci: Jadran Carine 1 (0), Jadran 4 (4)

Igrač više: Jadran Carine 7 od 14, Jadran 4 od 10.

Kakva je to bila bitka, borba, žestoko za svaki gol, svaku loptu. Dva Jadrana odigrala su vrlo dobru utakmicu.

Domaći su bolje otvorili susret, dobili prvu četvrtinu 3:2, drugu 4:3…  Potom su se golovima Popadića i Spajića na početku treće četvrtine odlijepili na 9:5. Izgledalo je da će im to biti dovoljno za mirnu završnicu, pogotovo na domaćem bazenu, no splitski su jadranaši imali drukčiji plan. S tri uzastopna gola Zvonimira Butića, od čega dva iz peterca, Splićani su došli na samo gol zaostatka (9:8),  a na 9:9 poravnao je Rino Burić.

Do kraja utakmice ostale su još samo četiri minute, a sve je bilo otvoreno. Opet su poveli domaći novim golom Popadića, no na 10:10 izjednačio je Ivan Domagoj Zović. Ušli smo u infarktnu završnicu u kojoj su crnogorski jadranaši opet poveli, gol za 11:10 postigao je Spajić minutu i 27 sekundi do kraja, a priču je golom za 12:10 okončao Filip Gardašević.