Odlična, zanimljiva i neizvjesna utakmica održala se u Beogradu gdje je Crvena Zvezda na bazenu SC Milan Gale Muškatirović u 4. kolu C skupine Lige prvaka ostvarila prvu pobjedu, te se ispriječila Jadranu da već ovom utakmicom osiguraju prolazak skupine i ulazak u drugi dio natjecanja.

Crvena Zvezda povela je 2:0 i držala prednost veći dio utakmice, ali Jadran dobrom obranom nije dozvolio Zvezdi da odmakne i poveća vodstvo, a zasluge za to idu dobro postavljenoj obrani te vrataru Aniću koji je sredinom treće četvrtine imao već devet obrana.

U trećoj četvrtini Jadran je došao do prednosti nakon golova Radovića, Kharkova i Marinića Kragića. Međutim, zatim je slijedila serija Zvezde od 3:0 (Vasić, Basara, Marković) te je treća četvrtina završila golom razlike za Crvenu Zvezdu.

Utakmica  je do samog kraja bila neizvjesna i nije se moglo reći tko će pobijediti. U zadnjoj četvrtini odigran je potez utakmice, Jadranov vratar Anić je postigao nevjerojatni pogodak s gola na gol, preko cijelog bazena i izjednačio za 9:9. Uz puno obrata na kraju je Crvena Zvezda slavila u Beogradu s rezultatom 12-11.

Jadran ostaje na drugom mjestu u skupini C LEN Lige prvaka sa šest bodova, duplo manje od prvog Ferencvarosa i dva više od trećeplasirane Crvene Zvezde. Sljedeća važna utakmica za Jadran protiv Herceg Novog održat će se na Poljudu 21. studenog.

Crvena Zvezda – Jadran 12:11 (3:2, 3:3, 3:3, 3:3)

4. kolo Lige prvaka, skupina C. Beograd, SC Milan Gale Muškatirović.

Suci: Raffaele Colombo (ITA), Radoslaw Koryzna (POL)

Crvena Zvezda: Mišović (obrane 8), Bursać (1), Gajić, Marković (1), Subotić (1), Vasić (2), Gogov (2), Basara (2), Vukićević, Lukas (1), Milojević, Radović (2), Ivanović

Trener: Aleksandar Filipović

Jadran: Anić (obrane 11 + 1 gol), Čagalj, Marinić Kragić (2), Biljaka, Butić, Pejković, Bukić, Kharkov (5), Radović (1), Vrlić (1), Fatović (1), Dužević, Marcelić

Trener: Jure Marelja

Igrač više: Crvena Zvezda 4/9, Jadran 4/10

Peterci: Crvena Zvezda 4/4, Jadran 3/3