Kadeti Jadrana na koncu su srebrni na završnom Final Six turniru Regionalne lige održanom u Dubrovniku. Igrači trenera Mile Smodlake još su jednom pokazali kako se na njih klub sa Zvončaca može itekako osloniti u godinama koje su pred nama.

Prvo mjesto odnio je Cattaro koji na kraju ima četiri pobjede, isto kao i Jadran, dok je treći Jadran Carine s devet bodova. Devet bodova ima i četvrtoplasirani Jug CO, na petom je mjestu Primorac, a šesti su kadeti zagrebačke Mladosti.

U prvom kolu Jadran je pobijedio Jadran Carine 10:9, potom Primorca 18:12 i Juga 11:7. Prilika je u četvrtom kolu bila pobjedom nad Cattarom osigurati “jedinicu”, no suparnička je momčad bila bolja, tijesno, ali slavili su s 11:10. U zadnjem kolu Jadran je pobijedio Mladost 11:5 te uzdignutih ruku napustio Dubrovnik, ponosno, sa srebrom oko vrata.

Valja istaknuti i Petra Vodopiveca kojeg je struka proglasila najboljim igračem turnira. Vrijedno je ovo priznanje za odličnog mladića našeg kluba, vjerujemo da je pred njim velika karijera, kao i njegovim ostalim suigračima koji su timskim zalaganjem došli do novog vrijednog ostvarenja. Podsjetimo i da su na jakom međunarodnom turniri “Tomo Udovičić” također bili drugi…