Još jednom bez Ivana Krapića jadranaši će igrati protiv zagrebačke Mladosti.

U prvoj utakmici u Zagrebu “žapci” su pobijedili uvjerljivo, sa 16:9, no splitski je sastav bio i bez Krapića, ali i bez Šetke. Dojam je bio među članovima Jadranove struke da je rezultat daleko od realnosti.

Ipak, u današnju utakmicu (početak u 20.15) Mladost ulazi s 31 bodom, dok je Jadran na svega 15 i u žestokoj borbi za četvrto mjesto.

– Svi su, izuzev Ivana, spremni za utakmicu. Bili smo tada i bez Krapića i bez Šetke, sada se Anđelo vratio. I u domaćem smo bazenu. Pružit ćemo bolju utakmicu nego gore – kazao nam je Nikola Milardović.

Tko je najopasniji pod kapicom Mladosti?

– Dosta su ispred nas, ali razlika u kvaliteti nije tolika koliko tablica pokazuje. Najopasniji je svakako rumunjski centar Cosmin Radu, ako njega zatvorimo, imamo velike šanse. Isto tako moramo zatvoriti njihovu kontru u kojoj su opasni.

Kakav Jadran možemo očekivati?

– U zadnje vrijeme dosta osciliramo s formom, puste ozljede su nas izbacile iz ritma. Odigrali smo dosta utakmica koje smo morali pobijediti, a nismo, sad se moramo vaditi.  Bilo bi dobro da dobijemo Mladost da se vratimo u pobjednički niz – zaključio je Milardović.

Slobodna Dalmacija