Na finalnom turniru Prvenstva Hrvatske odigranog od 28.02. do 03.03. u Splitu, Mlađi juniori Jadrana ( Generacija 2003., 2004., 2005.) osvoili su srebrnu medalju.

Svoj osvrt na turnir dao je trener Mlađih juniora Boris Popović;

– Ponosan sam na ove momke koji su dali sve od sebe, odigrali odličan turnir i zasluženo zauzeli drugo mjesto u Hrvatskoj.
– Odigrali smo 5 utakmica u 4 dana turnira i ostvarili 4 pobjede i 1 poraz.
– U grupnoj fazi smo protiv 3 izuzetno neugodna protivnika upisali 3 pobjede, dok je samo otvaranje bilo kao iz snova; rezultat 14:3 protiv Zadra u našu korist, uz jako dobru igru.
– U drugom kolu nas je dočekao neugodni KPK koji nam je odmah na otvaranju utakmice zadao šamar da se nebi uljuljali. Nakon rezultata 0:3 za KPK  momci su stisli, pokazali da imaju karakter i okrenuli utakmicu u svoju korist; Jadran-KPK 8:5 .
– Treće kolo odlučivalo je o prvom mjestu u grupi i direktnom prolasku u polufinale; vrlo teška utakmica s izrazito neugodnim protivnikom Primorjem. Ipak, Jadran – Primorje 9:8 i plasirali smo se u polufinale.

– Polufinale je definitivno naša najbolja utakmica u kojoj smo imali kontrolu od početka do kraja susreta; pobjeda protiv Mladosti, osvojena medalja i slavlje u bazenu i na tribinama.

– Finale je nastupilo nakon 4 teške utakmice i to protiv izrazito dobrog Juga koji je do sada osvojio sve u ovoj generaciji. Utakmica je prošla kraj nas i nismo pokazali ni djelić igre iz polufinala.
Jadran- Jug 0-6
Razlozi ???
Definitivno odličan protivnik, ali i energetsko i emocionalno pražnjenje kroz prethodne 4 utakmice.
– Napokon je tu medalja za generaciju 2003. ali ipak ostaje žal za finalom.
– Ljeto nam brzo dolazi, a s njim i Kup Hrvatske za koji ćemo biti još jači, spremniji i ne sumjam da je tada finale naše !!!

Mlađi juniori, srebrni Jadranaši:
Duje Đula
Tomislav Stričević
Toma Zaninović
Lovre Tomić
Robert Stojanac
Roko Šindija
Ivan Bučan
Bepo Luka Kaliterna
Franko Peruzović
Goran Perić
Ante Elez
Petar Vodopivec
Ivan Vodopivec
Bartul Šitum
Roko Roki
Livio Kaurloto
Ivan Čubelić
Marin Pavlović
Maro Tiozzo
Lovre Ostojić
Vito Janković
Roko Matulić
Jure Paštar

Trener : Boris Popović