Jadran – Vouliagmeni 10:10
(3:1, 2:5, 4:2, 1:2)
Split – Bazen u Poljudu. Gledatelja: 500.
Suci: Severo (Italija), Schopp (Njemačka)
Jadran: Marcelić, Burić, Marinić Kragić (4), Čagalj (1), Z. Butić (1), Pejković, Bukić (2), Zović, Tomasović, Dobud (1), Šetka, Dužević (1), Anić.
Vouliagmeni: Tzortzatos, Chalyvopoulos (2), Kastrinakis, Kalogeropoulos (1), Troulos (1), Nikolaidis (2), Almyras, Woodhead (1), Alafragkis, Kapotsis (1), Kourouvanis (1), Farmer (1), Andreadis.
Igrač više: Jadran 2 od 10, Vouliagmeni 4 od 8
Peterci: Jadran 3 (3), Vouliagmeni

Jadran je u teškoj utakmici bio na rubu pobjede protiv grčkog Vouliagmenija, ali na kaju je ostalo neodlučeno, 10:10 i tim rezultatom je grčki sastav ostao na tri boda više te je četiri kola do kraja u velikoj prednosti za plasman na Final Eight Lige prvaka.

Do kraja su ostala četiri kola, ne dogodi li se neko veliko iznenađenje, Jadran će vjerojatno ostati bez uta na završni turnir ovog natjecanja.

  • Nije nas danas išao igrač više, primili smo dosta golova iz igre, s istim brojem igrača. Ništa, naš san o plasmanu na Final Eight je sada malo potonuo, teorija postoji, ali Vouliagmeni je ipak puno bliže – kazao je trener Jadrana Jure Marelja.

Jadran je dobro otvorio utakmicu, poveo 3:1. Bilo je tu i nekoliko dobrih prigoda za otići na plus tri, ali gosti su usojeli odoljeti napadima domaćih i preokrenuti na 6:5.

U drugom poluvremenu dobar početak Jadrana, na 6:6 izjednačio je Bukić s igračem više… Bilo je potom i 7:7, a onda je na isteku napada iz teške pozicije za 8:7 zabio Marinić Kragić. Peterac za 9:8 realizirao je Bukić…
S jednim golom razlike ušlo se u zadnjih osam minuta. A na 10:8 povisio je Čagalj. Gol s pogledom na Beograd. Ipak, na 10:9 smanjio je Kalogeropoulos, a na 10:10 izjednačio Troulos.