Jadran je u finalu Regionalne lige. Pobjedom protiv Radničkog nakon izvođenja peteraca splitska je momčad izborila mjesto u finalu.
Nakon četiri četvrtine rezultat je bio 12:12. U pripetavanju su obje momčadi uspješno odradile tri serije, u redovima Jadrana precizni su bili Butić, Bukić i Burić, a kod Radničkog Ćuk, Ukropina i Janković. Za Jadran je tada zabio Tomasović, a udarac Vuka Draškovića obranio je Mate Anić. Kada je potom pogodio i Marin Delić za 17:15, slavlje Jadrana moglo je početi.

U finalu će igrati protiv boljeg iz obračuna Jug Adriatic osiguranja i Novog Beograda. Novi je ovo veliki rezultat momčadi sa Zvončaca, a s obzirom na formu momčadi i u finalu će imati što reći.

A suparnik u finalu je dubrovački Jug AO koji je također boljim izvođenjem peteraca savladao Novi Beograd.

Jadran – Radnički 17:15 (12:12) peterci
Beograd – Bazen 11. april.
Polufinale Regionalne lige.
Jadran: Marcelić, Burić (5), Marinić Kragić (1), Čagalj, Z. Butić (1), Pejković (1), Bukić (2), Tomasović (1), Delić (1), Dobud, Šetka, Dužević, Anić, Zović.
Radnički: Dobožanov, Branković, Stanojević (1), Janković (1), Ćuk (2), Negus, Ukropina (3), Kojić (1), Pljevančić, Drašković (2), Lukić, Vrlić (2), Todorovski, Antić.
Igrač više: Jadran 4 od 10, Radnički 8 od 12
Peterci: Jadran 7 (7), Radnički 4 (6)