Ždrijebom je odlučeno da će splitski Jadran u drugom krugu kvalifikacija za LEN Ligu prvaka biti u skupini s Barcelonom, Oradeom te Primorcem iz Kotora. Ta će se skupina igrati u Splitu od 8. do 10. listopada, a prvoplasirana i drugoplasirana momčad plasirat će se u play-off rundu.
U play-off rundi igrat će se četiri utakmice po sistemu doma – u gostima, pobjednici skupina “ždrijebat”  će se protiv drugoplasiranih momčadi iz ove druge runde kvalifikacija.
– Velika je stvar što ćemo igrati u svome bazenu. Imamo kvalitetu da budemo prvi u ovoj skupini. Nadamo se da će ostati i ovakav režim za publiku na sportskim borilištima što bi nam dozvolilo da na tribinama imamo naše navijače, no o tome ćemo detaljnije naknadno obavijestiti javnost – kazao je Dejan Savičević, sportski direktor Jadrana.
Zagrebačka Mladost u Zagrebu će ugostiti Crvenu Zvezdu, Montpellier i grčki Apollon Smyrnis, mađarski Szolnoki domaćin je grčkom Vouliagmeniju, talijanskoj Savoni te Jadranu Herceg Novi, a u Parizu će igrati domaći Noisy Le Sec, talijanska Brescia, OSC Budapest i CN Terrassa.