Jadran – Primorac 16:7

(4:2, 3:1, 6:2, 3:2)

Split – Bazen na Poljudu. Gledatelja: 150.

Suci: Severo (Italija), Bouchez (Francuska).

Jadran: Podrug, Burić, Marinić-Kragić (2), Stojanac, Z. Butić (1), Pejković (1), Bukić (2), Harkov (4), Delić (2), Dobud (2), Šetka, Dužević (2), Anić.

Primorac: Kralj, Drašković (3), Paunović, Gopčević (2), Mačić (1), Vukasović, Šekarić, Vukšić, Stanojević, Baštrica (1), Matković, Krivokapić, Isljamović.

Peterci: Jadran – , Primorac –

Igrač više: Jadran 4 od 5, Primorac 2 od 4.

Jadran je uvjerljivo startao u drugi krug kvalifikacije za Ligu prvaka. U prvom kolu je sa 16:7 bio bolji od Primorca iz Kotora. Gosti su doduše poveli golom Vuka Draškovića, no to je bilo sve. Brzo su se jadranaši razmahali, Harkov, Dobud, Butić, Bukić… Izmjenjavali su se strijelci, a i obrana nije izgledala loše.

  • Zadovoljan sam napretkom u igri. Tek sada smo nekih mjesec dana zajedno na okupu, no počinju se vidjeti konture, uigraniji smo. Polako, ali sigurno to ide prema naprijed – kazao je Jadranov trener Mile Smodlaka.

Zadovoljan je i Luka Bukić, strijelac dva pogotka.

  • Pokazali smo kvalitetu, to je sasvim dobro izgledalo u bazenu. Ostaje nam sada da sutra protiv Barcelone odigramo kvalitetnu utakmicu, bitno je to prvo mjesto radi raspleta i konačnog plasmana u Ligu prvaka – kazao je Bukić.