Jug Adriatic osiguranje – Jadran 13:15
(4:3, 5:5, 1:2, 3:5)
Dubrovnik – Bazen u Gružu.
Suci: Dragan Štampalija, Ante Bura.

Jug Adriatic osiguranje: Popadić, Obert, Fatović (3), Lončar (1), Kržić, Garcia, Tomasović (1), Merkulov (1), Papanastasiou (2), Žuvela, Benić (2), Obradović (2), A. Vukojević, I. Vukojević (1).

Jadran: Podrug, Radan, Marinić-Kragić (5), Bego, Z. Butić (1), Pejković, Milardović (2), Stojanac, Bušelić, Delić (1), Šetka (1), Dužević (2), Čelar, Zović (3).

Peterci: Jug Adriatic osiguranje 2 (2), Jadran 1 (1)
Igrač više: Jug Adriatic osiguranje 5 od 9, Jadran 4 od 6.

Jadran je u 14. kolu Prvenstva Hrvatske u Dubrovniku pobijedio Jug Adriatic osiguranje 15:13. Velika pobjeda jadranaša koje je vodio Marin Kliškinjić jer se glavni trener Mile Smodlaka oporavlja nakon sepse. Kako je Mladost pobijedila Solarisa 12:6 nakon 14. kola „žapci”, jugaši i Jadran imaju jednaki broj bodova – 33. U idućem kolu Jadran je domaćin baš mladostašima u utakmici koja će imati ključnu ulogu u krojenju konačnog izgleda vrha tablice prije završnice.

Utakmica je bila dramatična i neizvjesna. Jugaši su u dva navrata imali dva gola razlike, prvo u drugoj četvrtini kada su golom Lorena Fatovića poveli 5:3, no Milardović i Marinić-Kragić su u samo minutu Jadran doveli na 5:5.

Plus dva opet su igrači Juga imali sredinom treće četvrtine kada je za 10:8 u situaciji s igračem više zabio Paulo Obradović. No, do ulaska u zadnju četvrtinu zabijali su samo gosti, prvo Anđelo Šetka, zatim Milardović i s 10:10 ušlo se u zadnjih osam minuta.

A poveo je Jadran 11:10 golom Zvonimira Butića, potom i 12:11 pogotkom Zovića. Jug se vratio na 12:12, a onda je Jadran došao do plus dva golovima Marinića-Kragića i Zovića. Samo dvije minute i 45 sekundi prije kraja utakmice Obradović je domaćinu vratio nadu smanjivši na 13:14. No, bila je to divna splitska noć u Dubrovniku, Jug se nije mogao vratiti, na kraju je još jedan gol za 15:13 pobjedu zabio Zović.

I samo za napomenu, Jadran je bio bez reprezentativca Rina Burića koji je ozlijeđen.