Jadran – Barceloneta 5:9
(0:2, 0:4, 3:2, 2:1)
Split – Bazen u Poljudu. Gledatelja: 400
Jadran: Marcelić, Burić (2), Marinić Kragić (1), Čagalj (1), Z. Butić, Pejković, Bukić (1), Tomasović, Zović, Dobud, Šetka, Dužević, Anić.
Barceloneta: Aguirre, Famera (2), Matković, Munarriz (2), De Toro, Larumbe (1), Pavillard (1), Paul, Tahull, Perrone (2), Biel, Bustos (1), Porter.
Igrač više: Jadran 3 od 9, Barceloneta 3 od 5
Peterci: Jadran 1 (1) , Barceloneta 2 (1)
Neobična je bila utakmica Jadrana i Barcelonete, domaćima je trebalo čak 22 minute za prvi gol, zabio ga je Rino Burić za 1:7.  Domaći nisu uspjeli tako ozbiljnije zaprijetiti favoriziranim gostima iz Barcelone.
– Pa mi smo malo bili energetski u padu nakon pobjede nad Jugom, imali smo par promašaja u početku, uvukla nam se nesigurnost i to se odrazilo na nastavak utakmice. Vratari su bili odlični, nas je Anić spasio još veće katastrofe. No, i dalje smo živi u Ligi prvaka, idemo pokušati izboriti taj Final Eight – kazao je Jure Marelja, trener Jadrana.
– Malo sam strahovao kako ćemo ući u utakmicu, no bili smo odlični i koncentrirani. Nakon prve dvije četvrtine praktički je rezultatski sve bilo gotovo i malo smo pali potom, što je i očekivano, tako da je rezultat za Jadran ispao OK. Vjerujem da jadranaši imaju šansu izboriti Final Eight, ta je priča otvorena. Tri su kluba u igri, Vouliagmeni dolazi u Split, a Radnički je oslabljen, tako da je šansa Jadrana realna – kazao je Elvis Fatović, trener Barcelonete.